Yritys

Suomen Unipol Oy on v.1979 perustettu puolalaisten teollisuuskemikaalien ja muovien maahantuontiin erikoistunut yritys.

Täydenpalvelun yrityksenä huolehdimme asiakkaidemme ja päämiestemme puolesta tuotteiden maahantuonnin ja myynnin lisäksi kaikki tarvittavat logistiset ratkaisut. Vankka kokemuksemme ja huolellinen suunnittelu mahdollistavat kustannustehokkaan ja korkealaatuisen toiminnan.

Päämiehemme ja toimittajamme ovat puolalaisia johtavia kemianalan yrityksiä kuten esimerkiksi maailmanlaajuisesti toimiva Ciech S.A. 

Vuotuinen kokonaismyyntimme on n.20 milj. euroa ja toimitamme lähes 100.000 tonnia erilaisia kemikaaleja ja raaka-aineita. Päämarkkina-alueemme Suomen lisäksi toimimme myös Skandinavian ja Baltian alueella sekä laajennamme jatkuvasti kansainvälistä toimintaamme.

Olemme jo vuosia olleet johtava soodatoimittaja Suomen markkinoilla ja olemme nyt saavuttaneet saman aseman myös Virossa. Toimitamme asiakkaillemme bulk soodaa Haminan ja Uudenkaupungin varastoiltamme sekä marraskuussa 2015 käyttöönottamaltamme Tallinnan varastoltamme Baltian markkinoille.

Tuotevalikoimaamme kuuluu laaja valikoima kemikaaleja ja muoveja, joita toimitamme mm. elintarvike-, lasi-, metalli-, maali-, kaapeli-, kaivos- ja paperiteollisuuden tarpeisiin. Valikoimassamme on tuotteita myös sairaala-, laboratorio- ja vedenpuhdistamokäyttöön.

© Suomen Unipol Oy